Sunday, January 26, 2014

Un šis gads ir īpašs ar to, ka gaidītāko filmu saraksti būs divi


Jā, 2015-ais būs kino-apokalipses gads , bet ko tad šis, sliktāks? Nebūt ne! Un Jūs taču nedomājāt, ka arī šogad iztiks bez šī dižraksta? Bet protams, ka nē – tapēc bez liekiem ievadvārdiem piedāvāju Jums iepazīties ar Kino Kulta gaidītākajām 2014. gada filmām , bet neņemiet ļaunā ja, sekojot pēdējo gadu tendencei, dažas no tam kļūs par 2015. gada gaidītākajam filmām (arī no pērnā gada saraksta ne viss vēl ir iznācis). Kā ierasts, tad sarakstā ir filmas pēc to iznākšanas laikiem ASV vai ražotājvalstī, disney junior online blakus norādīts iznākšanas laiks Latvijā, disney junior online ja tāds šobrīd ir zināms (tas var un noteikti mainīsies), kā arī Treileris , ja tāds ir. Lai ir kaut kāda loģika vismaz sarakstam – jo filmu iznākšanas datumos tādas īsti nav :)
Un šis gads ir īpašs ar to, ka gaidītāko filmu saraksti būs divi – viens, par t.s “Holivudas meinstrīma kino”, ir zemāk, bet otrs, par smalkākām, sirsnīgākām un arī hipsterīgākām (t.i. Vesa Andersona) filmām būs pie drauga Kinocast.lv jau tuvākajā disney junior online laikā. Tapēc nīdējiem iesaku velti neliet žulti komentāros par to, ka šis blogs ir “pārdevies komercijai” (tas notika jau sen un pa dārgo), jo šogad ir iespējams izvēlēties, ko gaidīt, un skatīties to, ko izvēlējāties! Aiziet:
Iznāk ASV: 16. Janvārī (Latvijā: 17. Janvārī) disney junior online Jaunu Džeka Raiena filmu mēs gaidījām ilgi… varbūt pat pārāk ilgi. Ierindā šoreiz Kriss Pains kā vēl pavisam zaļš Raiens, un sākas viss no gala – intrigas, apšaudes un pasauli apdraudoša sazvērestība. Iedvesmo pie režijas stūres stāvošais brits Kenets Brana, kurš solās piešpricēt filmu ar patiesi Šekspīra cienīgām kaislībām, demoralizē iznākšanas laiks Janvāris – plaši pazīstams Holivudā kā atkritumu notecināšanas mēnesis. Vai arī bija pazīstams – tagad Janvāris ir jaunais Septembris, un lieli hīti iespējami arī tajā! Treileris .
Iznāk ASV: 17. Janvārī (Latvijā: 14. Februārī) Pirmā pilnmetrāžas filma no radošā kolektīva Radio Silence (autori manām mīļākajām epizodēm no “V/H/S” diloģijas), lai gan jau nedaudz aknās esošajā found-footage stilistikā, ir sava veida “Rozmarijas Bērns” YouTube un smārtfonu paaudzei. Treileris .
Iznāk disney junior online ASV: 24. Janvārī (Latvijā: 24. Janvārī) Kurš teica, ka Frankenšteins (precizējums – Frankenšteina monstrs) nevar būt supervaronis? Pareizi – neviens, tapēc sagaidam filmu no “Underworld” veidotājiem par Frankenšteina monstru, kurš blandās par pasauli un cīnās ar citiem “Underworld” iedvesmotiem / uz montāžas galda palikušajiem monstriem. Protams, būs arī mīla… Ar “Underworld” filmu vieno tik, tik daudz, ka tā pat izskatās kā seriāla spin-off un noteikti tāds arī būtu, ja vien ne kādi juridiski šķēršļi. disney junior online Treileris .
Iznāk ASV: 7. Februārī (Latvijā: 7. Februārī) Kurš gan domāja, ka kādreiz disney junior online gaidīsim LEGO filmu, bet – gaidam, un pat ļoti, un pirmkārt dēļ tās autoriem (filma ir no “21 Jump Street” režisoriem), un otrkārt kā potenciāli lielisku animated comedy . Un tikai pēc tam tādēļ, ka bērnībā (bet daži – vēl joprojām) jukām prātā dēļ lego. Nostaļģiju pēc Transformeriem un ActionMan atstāsim citiem – šī būs īstā “atceries bērnību” filma! Treileris .
Iznāk ASV: 7. Februārī (Latvijā: ) Džordžs Klūnijs (un viņa pastāvīgais līdzautors Grants Heslovs) rubī fišku ne tikai labā kafijā un Saulkrastos, bet arī labos projektos – tukšu grāvēju un TV seriālu laiki ir aiz muguras, tagad Džordžs iet vai nu uz prestižu, vai uz visu banku, un šajā filmā, iespējams, izdevās apvienot abus. Un, kā zināms, disney junior online kopā jautrāk, tapēc atpazīstamu seju ziņā šī WWII avantūra var sacensties vienīgi ar paša klūnija “Oušena Bandu”. Vai ar “The Expendables” – kas kuram tuvāks. Treileris .
Iznāk ASV: 12. Februārī (Latvijā: 14. Februārī) Par šo, šķiet, jau ir gana izraudāts, tāpat kā par Pola Verhovena filmu rīmeikiem, taču ziņkārība tomēr ņem virsroku, un jauno Robokopa (Robota-Policista, Robokruķa) versiju tomēr gaidu, disney junior online ar visu PG-13 reitingu. Īpaši, ja galvenajās lomās ir tik daudz labu aktieru (ieskaitot visuresošo Semjuēlu), bet pie stūres ir hardcore Brazīļu grāvēju disney junior online “Tropa de Elite” disney junior online režisors. Bet, ja neizdosies, tad nebūs jau pirmā reize – esam pieraduši. Your move, Robocop! Treileris .
Iznāk ASV: 14. Februārī (Latvijā: 14. Februārī) Kolins Farels kā laupītājs 19. gadsimta Manhetenā bēg no taisnības pārņemta ļaundara Rassela Krova uz zirga, tikai lai izkristu cauri laika cilpai un attaptos mūsdienu Ņujorkā. Rassels un zirgs seko pa pēdām. disney junior online Filmas treileris ir caurstrāvots ar vienkārši disney junior online apbruņojošu idiotismu, un tikai režisora-scenārista Akivas Goldsmana vārds liek saraukt pieri – pie šī kunga CV idiotisms var izrādīties nevis atbruņojošs, bet nāvējošs. Treileris .
Iznāk ASV: 21. Februārī (Latvijā: disney junior online 21. Februārī) Pols W.S. Andersons ķeras klāt vēsturei šajā “Gladiator” disney junior online un “Dante’s Pea

No comments:

Post a Comment