Friday, January 31, 2014

NU bija jau ar' maza čupiņa ar izteikti psihodēliskām padomju multenēm - no plastilīna veidotās - pa


Daudzi piekritīs, ka pašlaik vairums tv ekrānos ice age 3 games redzamās multfilmas ir atbaidošas un bērnu psihi degradējošas. ice age 3 games Ja ir vēlēšanās vēlreiz apskatīties kādu savu iemīļotu bērnības multenīti, tad var iegriezties http://mults.spb.ru/ Ja kādam ir zināma līdzīga interneta vietne - variet ice age 3 games padalīties.
Vispār jau bija gan kārtībā un multenes ice age 3 games tajos laikos bija normālas. Par tagadējām ice age 3 games - piekrītu. Bet kas tecina medu un skatās NTV+ - tur ir franču tāds bērnu kanāls TiJi, kur rāda tiešām foršas un smukas multenītes bērniem, īpaši vecuma grupā 2-5 gadi. Skaņa gan protams ice age 3 games krievu valodā. Man vismaz jaunākā ice age 3 games meita riktīgi pavelkās uz jamām.
Ko līdzīgu gribēju teikt - neba nu tās padomjlaiku multenes tik labas un ne jau mūsdienu tik sliktas. Vienā gadījumā drīzāk var runāt par ideju zagšanu (nez kāpēc kaķis Leopolds ice age 3 games un žurkuļi atgādina Tomu un Džeriju) un šur tur var saskatīt propagandu, bet otrā gadījumā ir tīra komercija, reklāmveida multenes un sazina kas vēl. Turklāt padomju laikā nemaz nebija tik daudz to multeņu, drillēja pa riņķi vienu un to pašu līdz publika iemīlēja, kā arī neviens neko citu nebija redzējis. Tas ir kā izsalkušam iedot vienu cepumu. Uhh cik labs cepums, nekad neko tik labu neesmu ēdis, dod vēl!!! Savukārt nolādētie kapitālisti baro visu laiku ar cepumu kaudzēm un vienā brīdī jau iestājas ice age 3 games tas, ka negribā vairs nākamo cepumu. P.S. vienīgā kolosālā multene bija A.Burova Papiņš , bet to vairs pa netu nekādi nevar samakšķerēt. ice age 3 games Žēl. Ja kādam ir links uz civilizētu kvalitāti, tad lūdzu PM!
Tas ko šodien rāda pa Cartoon Network un Nickelodeon ar dažiem izņēmumiem, nav bērnam ice age 3 games rādāms, nezinu kādu zāli lieto tie mākslinieki lai kaut ko tādu uzzīmētu. 10 gadus atpakaļ CN bija daudz skatāmāks nekā tagad. Hmm... ice age 3 games un acīmredzami mēs ar Žaku esam dzīvojuši divās dažādās padumjo laiku dimensijās. Pat Tomu un Džeriju, atsevišķas japāņu ice age 3 games animes bērniem un Disneja gabalus rādīja, starp citu... It kā šodien komercija vienu un to pašu pa riņķi nedrillētu. Ir dažādi produkti ice age 3 games bērniem un attiecīgi ice age 3 games arī vecākiem jāstās. Ir Boomerang kanāls kur rāda vecākas ice age 3 games multenes, kas ir lietojamas. Ir Disney Playhouse. Tie nav vienīgie. Par latviešu zīmēto animāciju daudz neizteikšos jo man R. Stiebras animācijas skola ar saviem plakantēliem vienmēr ir izteikti riebusies. Leļļu filmas gan mums spēcīgas.
Māk ice age 3 games izdalīt ar nulli vai cirvi. Tuvojas Tev. Moderators 9227 raksti ice age 3 games Atrodos: Rīga Intereses: Datori
Jā, Cartoon Network un Nickelodeon ir degradēti kanāli, nevar nepiekrist. Lai arī tiem pieder pāris labas lietas - piemēram, nesen iznākušais seriāls Avatar: The Last Airbender (filmu vēl neesmu noskatījies, par to bija sliktas atsauksmes; bet seriāls ļoti labs). Tiesa, tas būs mazliet lielākiem bērniem vai pat senčiem. No pēdējā laikā labajiem iznākušajiem seriāliem jāatzīmē BBC paspārnē tapušie Shaun The Sheep un tā spinoffs - Timmy Time. Pēdējais būs ideāls mazajiem bērniem, kamēr par pirmo smiesies mazliet vecāki bērni kā arī senči (tur pilns ar visādiem ice age 3 games smalkumiņiem). Kur atrast internetā - nāksies sameklēt pašiem. Bet youtubē noteikti var atrast paraudziņus.
Pievienots 21 October 2011 - 19:52
NU bija jau ar' maza čupiņa ar izteikti psihodēliskām padomju multenēm - no plastilīna veidotās - par spārniem, astēm un mužiku, kurš pēc eglītes gāja(nosaukumus precīzus neatceros un slinkums pieGdienas vakarā meklēt), tad vēl "Следствие ice age 3 games ведут Колобки" ... nu un "Ezītis miglā", protams - tas ir ārpus konkurences visas tās gan tādiem ice age 3 games paprāvākiem bērniem, kam ne pirmais gadu desmits vien
skuju, Papiņu nerādīs
Foruma parole


No comments:

Post a Comment